Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans

Wat je niveau ook is, bij mij kun je terecht voor een taalcursus Spaans die past bij wat jij al weet en kunt. Mijn naam is Doris de la Cruz-Flores en ik geef Spaanse les in Ouderkerk aan de Amstel. Dit doe ik voor alle niveaus (A1 t/m C2, en zowel aan volwassenen als kinderen) en zowel in groepsverband als privé. Ik kom oorspronkelijk uit Peru en ben dus een moedertaalspreker, wat maakt dat ik de taal zeer goed beheers. Ik heb inmiddels al jarenlange ervaring opgedaan met het geven van les, en bied mijn taalcursus Spaans aan op elk niveau. Los van de klassikale cursussen kun je bij mij ook privéles volgen, bijvoorbeeld als je je op iets heel specifieks wilt richten of als je niet houdt van lessen in groepsverband. Doordat mijn lessen zowel offline als online te volgen zijn de volgende locaties ook mogelijk:

 • Spaanse les omgeving Utrecht
 • Spaanse les omgeving Abcoude
 • Spaanse les omgeving Uithoorn
 • Spaanse les omgeving Badhoevedorp
 • Spaanse les omgeving Hoofddorp
 • Spaanse les omgeving IJmuiden
 • Spaanse les omgeving Almere
 • Spaanse les omgeving Amstelveen
 • Spaanse les omgeving Diemen
 • Spaanse les omgeving Nes aan de Amstel
 • Spaanse les omgeving Bovenkerk

Cursus Spaans van moedertaalspreker

De reden dat zoveel mensen bij mij aankloppen voor een cursus Spaans is dat ik oorspronkelijk uit Peru kom. Mijn moedertaal is dan ook Spaans, wat maakt dat ik hem tot in de puntjes beheers. Met mijn achtergrond als onderwijzeres was de stap naar het geven van een taalcursus Spaans dan ook makkelijk gezet. Ik heb inmiddels vele jaren ervaring en geef les aan alle niveaus, zowel aan kinderen als aan volwassenen. Dit doe ik aan de hand van een speelse methode, waarbij we veel oefenen met gesprekjes en op een huiselijke manier leren. Dit maakt mijn cursus Spaans niet alleen erg leerzaam, maar ook erg leuk om te doen. Overigens is Spaans een ontzettend leuke taal, en dus zul je hem sowieso met veel plezier leren.

Een taalcursus Spaans: De mogelijkheden

Bij mij een cursus Spaans volgen kan op verschillende manieren. Als eerste zijn er de klassikale lessen die zich richten op de specifieke niveaus. Je kunt bijvoorbeeld klassikale lessen Spaans A1 volgen, of Spaans B2, en prima instromen in een groep met jouw niveau. Als je eerder Spaanse les hebt gevolgd dan overleggen we over het niveau dat je hebt. Als de lessen te makkelijk of te moeilijk blijken dan kun je natuurlijk altijd nog overstappen naar een ander niveau. Naast de klassikale lessen kun je bij mij ook een privé taalcursus Spaans volgen. Dit kan zowel één op één als ik kleine groepjes die je zelf samenstelt. Hoe groter de groep, hoe minder je per persoon betaalt. Deze privélessen kun je volgen op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld bij jou of bij mij thuis.

Privé bijles Spaans in de omgeving Amsterdam

Als laatste kun je incidenteel een uur privé-bijles krijgen voor een vast bedrag. Tijdens dit uur gaan we in op dingen die je niet goed hebt begrepen of waar je wat extra aandacht aan wilt besteden. We kunnen bijvoorbeeld extra oefenen met de grammatica, de werkwoorden of je uitspraak, net wat je nodig hebt. Bij zowel de privé groepslessen als de bijles is een korting mogelijk als je meerdere lessen afneemt. Neem vooral even contact met me op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.