Spaanse les omgeving Amsterdam

Spaanse les in de omgeving Amsterdam

Al jaren geef ik als moedertaalspreker Spaanse les in de omgeving van Amsterdam. Dit doe ik zowel klassikaal als in privélessen, en op alle niveaus. Ik ben van mening dat als je plezier hebt in het leren van een taal je hem sneller onder de knie hebt, vandaar dat ik een vrij speelse methode toepas. Bij mij leer je bovendien Spaans in een huiselijke sfeer, maar je kunt de lessen ook online volgen. Dit is ideaal met de huidige corona-restricties, want thuisblijven is veelal de norm. Als jij dus niet voor de Spaanse les naar Amsterdam wilt komen dan plannen we online lessen in wanneer je wilt. Dit kan zowel één op één als in groepsverband (net als de offline lessen). 

Spaanse les in Amsterdam voor elk niveau

Als je bijvoorbeeld een cursus Spaans wilt volgen samen met je partner of samen met vrienden, dan kunnen jullie deze als groep bij mij boeken. Uiteraard betaal je minder per persoon als de groep groter is, maar het is wel belangrijk dat jullie allemaal hetzelfde niveau hebben.

Spaanse les in de omgeving Amsterdam voor elk niveau

Bij mij kun je terecht voor een taalcursus Spaans op elk niveau. Ik geef dus zowel les aan (ver)- gevorderden als aan beginners, en zelfs aan kinderen op de basisschool of middelbare school. Als je eerder lessen hebt gevolgd en je niet goed weet welk niveau je hebt dan kun je daar een speciale test voor doen, maar vaak komen we daar ook samen wel uit. Mochten de lessen toch te makkelijk of te moeilijk blijken dan kun je uiteraard alsnog overstappen op een ander niveau. Er zit namelijk nogal wat verschil tussen bijvoorbeeld een cursus Spaans B2 of C1, en het is het prettigst om in een groep te zitten die allemaal een vergelijkbaar niveau hebben.

Waarom zou je de Spaanse taal leren?

Als ik mensen vraag wat de reden is dat ze zijn begonnen met mijn Spaanse les in de omgeving Amsterdam geven ze vaak aan dat het zo’n prachtige taal is. Daar ben ik het natuurlijk volledig mee eens. Spaans is mijn moedertaal en dus de taal waar ik mee ben opgegroeid. Het feit ik dit mag overbrengen in Nederland doet me veel plezier. Als je het Spaans B1 niveau hebt bereikt kun je al aardig wat gesprekjes voeren en jezelf verstaanbaar maken op vakantie, zowel in Spanje als in Latijns-Amerika. Heb je interesse in mijn Spaanse lessen? Neem dan even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.